Communicatie Enzovoort is een intermediair en exclusief partner van Ster.

Wij bieden specifieke marktgroepen de mogelijkheid om te adverteren op de radio- en televisiezenders van de NPO en via digital video bij NPO Start en bieden hiervoor volledige service.

Wij verzorgen het gehele traject van media advies, planning en inkoop tot en met de productie van de commercial. Alles tegen een scherp tarief.

HET BEDRIJF

Het bedrijf is in 2006 opgezet door twee ervaren media-adviseurs. In ons kantoor op KNSM-eiland in Amsterdam werken we graag aan mooie campagnes voor onze klanten. We werken met een klein dynamisch team van vijf mensen van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden. Hierdoor kunnen we allen vanuit onze eigen expertise onze klanten voorzien van het beste advies. We verzorgen alle aspecten met betrekking tot de campagne: het geven van media-advies, het aanvragen van de zendtijd, het indelen van de campagne en het produceren van de commercial.

Neem gerust contact met ons op om je plannen en vragen met ons door te nemen!

ADVERTEREN VIA COMMUNICATIE ENZOVOORT

Communicatie Enzovoort is exclusief partner van Ster. Wij zijn een full service intermediair en bieden specifieke marktgroepen de mogelijkheid om te adverteren op de radio- en televisiezenders van de NPO en via digital video bij NPO Start. Wij verzorgen extra service op het gebied van mediaplanning en productie. Wij bieden deze extra mogelijkheden om ook de kleine bedrijven, die geen media-ervaring en expertise in huis hebben, de kans te geven om landelijk te adverteren bij de NPO.

Communicatie Enzovoort is samen met Cultuur Enzovoort onderdeel van de Enzovoort Groep BV. De Enzovoort Groep BV is eind 2015 opgericht om zo de verschillende marktgroepen die voorheen alleen door Cultuur Enzovoort bediend werden, beter van dienst te kunnen zijn. 

Een klein stapje terug in de tijd. Cultuur Enzovoort bestaat sinds 2006 en biedt sindsdien, als exclusief partner van Ster, de advertentiepropositie Ster & Cultuur aan. Vanuit de gedachte dat Ster een sociaal-maatschappelijke rol dient te vervullen, wil zij de culturele sector de mogelijkheid bieden om landelijk te adverteren bij de NPO via een speciale advertentiepropositie: Ster & Cultuur. Vanwege de specifieke vragen vanuit de culturele sector is besloten om dit door een externe partij te laten verzorgen; Cultuur Enzovoort.

Door de vraag uit de markt zijn na de oprichting van Ster & Cultuur verschillende andere proposities gecreëerd om ook andere marktgroepen de mogelijkheid te bieden hun specifieke doelgroep te bereiken via de succesvolle Ster & … blokken. In 2009 is Ster & Film gelanceerd als speciale advertentiepropositie voor filmdistributeurs. Ster & Cultuur Junior is in 2010 gestart voor culturele en educatieve adverteerders om zo kinderen van 6 tot 12 jaar en hun meekijkende (groot)ouders te bereiken. Eind 2010 is Ster & Carrière van start gegaan als advertentiepropositie voor opleidingen, trainingen en loopbaan gerelateerde producten. In 2013 zijn wij gestart met onze nieuwste propositie Ster & Welzijn; gericht op de zorg en aanverwante branches. Door het grote verschil in de adverteerders zijn de proposities Ster & Carrière en Ster & Welzijn eind 2015 ondergebracht bij Communicatie Enzovoort.